Button für Menü
REMONDIS Industrial Services
 • Specialist voor gevaarlijk afval

  REMONDIS Industrial Services is een dochteronderneming van het Duitse REMONDIS SE & Co. KG. De technologische voorsprong en ervaring die Remondis internationaal heeft opgebouwd, staat ook in België garant voor een economische en hoogwaardige dienstverlening. Wij staan U als lokale dienstverlener bij met een ruime ervaring. Sinds 1992 jaar verzorgen wij de ophaling en verwerking van gevaarlijk afval afkomstig van drukkerijen, fotolabs en zowat alle sectoren van de industrie. Daarbij bedienen wij zowel de kleine als de grote bedrijven met servicegerichte en betrouwbare diensten en krijgen tal van waardevolle materialen een nieuw leven.

  Onze certificaten:

 • Onze klanten zijn veeleisend. Wij ook.

  U wil veilig en economisch werken? U wil zich concentreren op uw kernactiviteit en Uw afvalbeheer aan specialisten overlaten? Wij bieden U de gepaste dienstverlening. Veiligheid, transparantie en efficiëntie zijn de basis van onze bedrijfsfilosofie en staan steeds centraal. Een optimale dienstverlening zorgt voor tevreden klanten.

  • Veiligheid

   De ingezamelde materialen worden in aangepaste verpakkingen opgevangen, met gespecialiseerde vrachtwagens vervoerd en in onze erkende centra verwerkt. Uiteraard worden alle stappen zorgvuldig gedocumenteerd.

  • Transparantie

   Overtuig U zelf! REMONDIS Industrial Services biedt U de mogelijkheid U op ieder gewenst tijdstip te laten informeren over het verloop van het ganse proces.

  • Efficiëntie

   Onze logistieke diensten zorgen ervoor dat alles op het juiste moment op de juiste plaats beschikbaar is of opgehaald wordt. Zo bespaart U tijd, plaats en geld. Bij ons draagt U geen kostenrisico, ook niet voor investeringen in personeel en techniek.

 • Ons doel: de materiaalkringloop sluiten!

  Door een professionele aanpak – van logistiek, sortering, voorbehandeling tot aan de vermarkting van de teruggewonnen materialen – geven wij nieuwe leven aan Uw afvalstoffen. Om de ganse dienstverlening feilloos te kunnen uitvoeren, beschikken wij over een uitgebreid logistiek netwerk in gans België, de modernste verwerkingscentra en gegarandeerde afzetmogelijkheden. Dit alles biedt REMONDIS Industrial Services.

  Perfekte dienstverlening vanaf het begin: Inzameling en ophaling - Wij zijn in gans België voor U onderweg


  • Voertuigen

   Of het nu gaat om vloeibare, pasteuze of vaste afvalstoffen, bij REMONDIS wordt alles op betrouwbare wijze afgehaald. Wij hebben voor elke opdracht de juiste transportmiddelen.

  • Verpakkingen

   Om al Uw afvalstoffen veilig te kunnen verpakken, leveren wij voor al de afvalstoffen het geschikte recipiënt. U zamelt in, wij halen het af. Hetzij op afroep, hetzij in huur, wij stellen steeds de recipiënten die U nodig heeft ter beschikking. Het aanbod gaat van afzetcontainers tot bidons. Het gaat ons erom U zo goed mogelijk te ondersteunen voor het beheer van Uw afvalstoffen.

 • Actief in diverse sectoren

  Op ons kan U vertrouwen, gelijk om welk type en hoeveelheid gevaarlijk afval het gaat. Met ons brede gamma aan diensten, zijn wij actief in de meest uiteenlopende sectoren van de industrie. Daarbij houden wij steeds voor ogen zoveel mogelijk waardevolle materialen te recupereren, zelfs als het over gevaarlijk afval gaat.

  • Ten dienste van de industrie. Geïntegreerde concepten voor reststoffen en waardevolle materialen

   In de industrie komen grote hoeveelheden van diverse reststoffen vrij, doorheen de ganse productieketen. Wij bieden onze klanten economische en efficiënte oplossingen aan, van begin tot einde. Zo zetten wij bijvoorbeeld in op een doorgedreven voorsortering aan de bron en een correcte groepering van de verschillende afvalstromen. Of het nu om reststoffen of recycleerbare materialen gaat, wij bieden voor alles de gepaste oplossing.


  • Afval uit de grafische sector. Onze komplete dienstverlening

   In de grafische sector komen vele afvalstoffen vrij die nog waardevolle materialen bevatten. REMONDIS Industrial Services biedt aan de sector een totaaloplossing aan voor alle gevaarlijke en fotochemische afvalstoffen. Daarbij wordt het edelmetaal terug gewonnen en vergoed aan de klant.


   • Edelmetalen uit industriële producten. Recyclage op het hoogste niveau

    Binnen de REMONDIS-groep beschikken wij over pasklare oplossingen voor verwerking en recyclage van reststoffen uit de edelmetaalverwerkende industrie. Wij beschikken over de modernste technologie om diverse fracties edelmetalen, zoals zilver en goud, terug te winnen. Onze processen zijn bovendien gecertificeerd en respecteren alle wettelijke normen en milieunormen.

   Dit alles weerspiegelt zich in een breed dienstverleningspakket voor de ganse sector. Zo behandelen wij onder andere:

    • Poetsdoeken, pastaresten en verontreinigde verpakkingen van zonnecellenproducenten en producenten van elektrische onderdelen
    • Resten van verf en pasta’s uit de glas- en spiegelindustrie
    • Galvanische baden en slib uit de oppervlaktebehandeling
    • Papier en karton uit drukkerijen en verpakkingsindustrie
REMONDIS Industrial Services S.A.
ColofonPrivacyverklaringWhistleblower Policy


 • Schrijf ons

  Ons Privacybeleid is van toepassing


 • Locaties

  REMONDIS Industrial Services, met maatschappelijke zetel in Milmort (Herstal) maakt deel uit van de REMONDIS-groep, die wereldwijd actief is in 30 landen met 1.000 locaties.
  Meer over REMONDIS in België op remondis-standorte.de


 • Kontakt

  REMONDIS Industrial Services S.A.
  Rue des Alouettes 131
  4041 Milmort Herstal
  Belgien
  T +32 4 2288560
  F +32 4 2276930
  Email

© 2024 REMONDIS SE & Co. KG